2008-06-07

a hét szava: szpem

az évszakhoz nem illö, relatíve ködös, mohaillatú reggelen lépett velem kapcsolatba george mosola.

george dél-afrikai hivatalnok, de az ottani korrupció és titkosszolgálati helyzet miatt kénytelen volt zairei e-mail címet használni, mikor megkeresett. a dél-afrikai exportelökészítö bizottság (SEPC) egy tagja, george közeli barátja osztotta meg vele elérhetöségem, mondván, kompetensnek tart engem egy nagyobb összegü tranzakció lebonyolítására.

george a bányászati és energiaipari minisztériumban dolgozik, igen magas rangban, és három kollégájával szeretné kérni a segítségem. egy 14,4 millió dolláros szerzödéskifizetés halasztódik, a tulaj nem jelentkezik a pénzért, ami már rég ki is van számlázva. sajnos mint dél-afrikai közhivatalnok, nekik tilos külföldi bankszámlát nyitniuk, míg a pénz átutalása vadidegenek számára természetesen legális. emiatt szeretné, ha jelentkeznék nála, és a késöbbi tranzakcióbonyolítás fejében 30%-ot (azaz négyegészhárom millió amerikai dollárt) kapnék cserébe, míg ök a közel kétharmadnyi összeget tölem készpénzben várják. öt százaléknyi pénzt (hétszázhúsz ezer dollárt) telefonokra, faxokra és egyéb költségekre szánnak.

további vitális, döntéselösegítö információkat is kaptam:

- az üzlet, a lebonyolítás maga 100%-osan biztonságos.
- az én eredeti foglalkozásom nem akadályozza a tranzakciót.
- george addigis imádkozik, hogy kapcsolatunk életre szóló és gyümölcsözö lesz.

nos, az elöbb válaszoltam neki. megkérdeztem, ezt a kapcsolat-dolgot mennyire szánja komolynak, tekintettel hogy épp partner nélkül tengödöm, és ahogyan egy - számára is lefordított - német közmondás tartja, a bajban az ördög a legyeket is megeszi.
(remélem, ezt nem veszi túlzottan szó szerint, mert akkor bottal üthetném.
mármint a nyomát.)

de ha george nem is jönne be, se üzletileg, se személyként, nem lenne idöm búslakodni amúgysem... jelentkezett ugyanis hat (!!! számokban: HAT!!!) nö, aki ilyen vagy olyan okból kifolyólag csakis velem képzel el valamit.

közülük elsö blikkre is leginkább rebecca jön be, aki rögvest hozományt is ígért, külön megédesítve vele a "dearest one of god" megszólításomat, mely egyébként a legszebb, amivel engem a nöi nem a mai napig bezárólag valaha is illetett. gondolatfolyama picit hasonlít is george ötletére, igaz, neki kicsit szerényebbek a lehetöségei, ö csupán az elefántcsontpartban található kuwaiti nagykövetségben dolgozó, sajnálatosan korán elhunyt férje után örökölt 2,5 millió dollár transzferje miatt tud nehezen aludni éjjelente. az abidjani számla zárolt ugyanis, és csak egy külföldi férj segítségével férhetne hozzá az összeghez.

igen, tudom, mit akartok mondani: lehet-e gyümölcsözö egy olyan kapcsolat, melyben a nö rendelkezik a hatalmas pénzmaggal, országok választják kezdetben még el öket, és az ismeretség is virtuális alapokon nyugszik?!

nos, tapasztalatból ítélve: IGEN!!! :)
igenis lehet gyümölcsözö. egy kicsit irritált ugyan, hogy a google szerint, idézem: "There is no information about the Embassy of Kuwait in Ivory Coast. Please check the neighboring countries for the nearest Embassy of Kuwait that covers the territory of Ivory Coast.", dehát ki tudja, lehet, hogy valami végzetes terrortámadás következtében pusztult el nemcsak szegény rebecca férje, de az egész követség is?!

én mindenesetre kértem töle most egy egészalakos fényképet, mondtam, nekem nem a pénz számít, az van és lesz nekem is, ne érezze már úgy, hogy csak a hagyatékhozománya miatt kell nekem, még a végén majd elkezd rémeket látni és kidob a hülye zsozsó miatt. nemnem, itt egy öszinte, gyümölcsözö kapcsolatot szeretnék vele építeni, és természetesen megadom neki a legközelebbi írása és a kép után a bankszámlaszámom, hogy átutalhassa cafatjaira tépett exférje utáni pénzét. azt is bevallottam, hogy magam is keresztyény értékrendet képviselek, és már mindigis érdekeltek a sötét börü nök.

kíváncsian várom a reakciót.

viszont addig se maradok teendö nélkül, hiszen további ajándékokkal áldott meg a mai sors.
shellie például rolex-márkakereskedö, és most rendkívüli ajánlatról számolt be: kettöt fizet, egyet kap! öööh, akarom mondani fordítva persze, egyet fizet, kettöt kap!!! továbbá épp most érkeztek igazi gucci táskák, azt írta, megérné ha többet vennék és itt németországban drágábban adnám tovább, szerinte gyümölcsözö kapcsolatba léphetnénk (megint ez a gyümölcs-téma... nem tudom, ez most divatszó lehet a divatvilágban.)

mindehhez ideálisan passzolt VOLNA lavinia (mily gyönyörü név - a The Veils készített is rá fantasztikus számot, vajon öróla szólna? hmm...) ajánlata, szerettem volna kis ajándékot venni leendö társamnak, csak lavinia sajnos jól kitolt velem, mert a CHEAP!!! CHEAP!!! CHEAP!!! szabdzsektos levélben aztán meglehetösen agresszívan viagrát és cialixot kínált, nemtom, talán beszélt az exemmel netán??? ez kicsit rosszul esett, föképp, mivel aztán még sydney is már a levél témájában közölte, még garantáltan sosem láttam ilyet, és lám, elmentem a linkre és valóban nem láttam még ilyet, teljesen természetes alapú pénisznövelö, "ahogyan a tv-ben is látható" (igen, ez szemiotikai inkauzalitás, dehát mindegyis), amúgy egyébként valóban láthattam tv-ben, amennyiben ott pornót nézek, olyankor még a négyszeresre duzzadás se ritka.

anyway, ezek a hölgyek kicsit csalódást okoztak, együtt reginával, aki már a levéltémában sem hagyott kétséget ítéletéröl, nem tudom, valami bennfenntessel tárgyalhatott ö is, az állt a fejlécben ugyanis: "Say Goodbye To Your Limp Dick", ami szabad fordításban köbö annyit tesz, hogy szerinte nem túl kemény a pöcsöm, de legalább elbúcsúzhatom töle...
(come to think of it, ez kicsit fenyegetöleg hat, most nem?!)

sajnálatos módon viszont edina ajánlatát, mely szerint 99% megtakarítással vehetek most tintapatront, nem fogom tudni kihasználni.

lézernyomtatóm van.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Örömmel konstatáltam újra, hogy totál lökött vagy! :D

roberto írta...

i aim to please :)))

Névtelen írta...

Ezen olyan jó rötyögtem, h a könnyem kicsordult. Nem gondolkozol azon hogy fellépj standup comedy-ben? Domi