2007-09-22

sixteen?

szóval írja abszinth, hogy volt egy érdekes élménye 16 centiméterrel kapcsolatban ;) merthogy az az európai átlag.
(és egy kis mellékes... annyira de annyira szörnyü, nem?, hogy rögtön mindenki tudja, nem a nagyüzemi tyúktenyésztés számára megállapított eu-s ketrecméret-szabványról lesz szó... pedig amúgy közel járnék hozzá, méretben, sajnos.)

jelzem, utóbb ennek utánanéztem, és nem túl vadul, de alulról verdesem. s akkor ezzel kapcsolatban rögtön eszembe is jutott, hogy ilyenkor szerelmes vagy szimplán kedves lányok azt mondják, jajdehát nem a méret számít, öszinték vagy felületesek pedig: "afasztnem".

de mi, szerencsétlen férfiak, akik csomó nyomással nönek fel?
akikre annyi teher nehezedik, hogy komolyan kezdem sajnálni magam?

mi minderröl mit gondoljunk?

folyamatosan vegzálnak médiában, hétköznapi otthoni szituációkban, és még squashra se tudok elmenni anélkül, hogy az öltözöben ne kelljen megint meghallgatnom, günther ezen a héten melyik fitness-csajszit húzta meg kétszer. néha eszembe jutnak popper ezirányú aforizmái és úgy tökre megkérdezném, hogy "günther, mondd csak, mióta vagy te tulajdonképpen impotens?", de mivel a popper-kifejezés németül leginkább az összevissza-dugás szinonímája, és régen nem a beatles-nemzedék anyaszomorító, lányboldogító fellépöire vonatkozik (come to think of it, there might be a tiiiiny connection, lol), inkább hagyom, plusz günther egy kigyúrt vadállat, én meg roberto.
viszont vissza a lényeghez, kéremszépen, hölgyeim, és most különösen a nöimagazin (így, egy szóval) írópalántáihoz szólamlanék, belegondoltak már abba, mit vesznek ki a férfiak génpúljából a hetente, havonta megjelenö szennylapokkal? ;)

odamennek megkérdezni a nöt (A nöt. mintha átlagos lenne, pedig nem, mert mindannyian voltunk már plázában...), hogy mégis mit vár egy kapcsolattól, milyen legyen a dream-pasi.
és akkor valami olyasmit nyilatkozik két libbenö szempilla közepibül kifelé, hogy "óh, hát nem is tudom, igazán semmi különös, csak legyen egy ilyen fizikai-pszichikai-érzéki összebomlás, egybefolyás, amely kiteljesedésében megadja a lehetöséget, hogy közös jövönket építve létünk síkjait gyermekeinken keresztül is egybeolvasszuk, és közben explorálhassuk spiritualitásunkat is... meg persze értsen a reikihez is, bár azt nem muszáj, hisz megtanítom majd rá..."
aztán ellenpontozásképp a magazin odamegy a férfihoz (A férfihoz, mintha átlagos lenne. sörhas, szörös, borostás, épp focit néz és böfög, és nevezzük el günthernek)...
günther, milyen nöt szeretnél? mi fogna meg benne?
és akkor günther elgondolkodik, és látod, söt hallod a recsegö, naaaagyon lassan beinduló kerekeket a homloka mögött, és egyszercsak felderül a képe, vigyorogni kezd, meg hörögni... "dudák...!!! hohóó, dudák" és röhög, örül magának, és univerzumnyi gondolkodás után még hozzáteszi, gondolom a reikit ellensúlyozandó (és ezügyben viszont támogatom, stilárisan is...) "és hozzon csipszet, olyan pizza ízüt, meg sajtosat, azt lehetne?"

és akkor egy átlagon felüli, általatok olyannyira áhított xy-os olvassa ezt, megvakarja a fejét, és szeretne kivándorolni a bolygóról.

persze félreértés ne essék, a férfimagazinok is gondoskodnak arról, hogy az a tizenhat centiméter még véletlenül se alakuljon ki, márha ezt az elégedettség-mértékegységet a mindennapokra transzformálom (erröl mindjárt...)
beraknak olyan nöket, akikröl tudjuk, hogy nekünk sose lesz, mert akinek lenne, az günther fajsúlyú agyilag, és/vagy péniszkocsit vezet.
majd leírnak olyanokat, hogy ilyen órát hordj, ilyen helikopterrel járj, ez az öltöny, az a yacht, és így tovább.
a nyomás allgegenwärtig, azaz mindenütt jelenlévö, ahogy szebben mondják németül.

nekem már a men´s health címlapja is sok néha, csajozásilag.
sokat sportolj, rendszeresen moss fogat és naponta cserélj alsót.
hülyék ezek?

;)

szóval there are a million pressures on szegény roberto.

---

itt jut eszembe, hogy az egyik kommentben elindult egy vita arról, milyen alsót hordjak. a különbözö tangák, bugyik és társaik mentén elöször úgy döntöttem, hogy erröl bázisdemokraktikusan megszavaztatom a t. olvasókat, de aztán gondoltam, ezzel végleg lesüllyednék egy olyan kategóriába, amit magam épp fentebb ostoroztam. így ezúton jegyezném meg, hogy az említett francia, brazil és pamut verziókról márpedig készítettem photoshopban roberto-montázst (echte roberto fényképpel, google által kidobott bugyeszokkal... ha jók lesztek, egyszer kirakom, lol), s egyik se tetszett rajtam. maradok a kommentben is jelzett rózsamintás, fűszerpaprikás gyorskioldózsinegesnél, s továbbra is, söt a 16 centiméter jegyében (jesszusom. hidegvíz állapotban?) kifejezetten lényeg, hogy ne szorítson!

téma ezzel lezárható? ;)

---

anyway.

a szex egyébként rohadtul jelen van mindennapjainkban, két lábon járó hormonhordók vagyunk, nyugi, ti is, lányok, és hüllöagyunk kavarja is rendesen a kémiai szart, freudi szentháromságunk meg nem gyözi kapkodni a fejét. fejünket. mittomén, zavarodok itt össze :)
kész skizofrénia.
jha igen, merthogy azt akartam ebböl kihozni, hogy a fenti médianyomás még hagyján, de ha már popper, akkor aztat is ideidézném, hogy a kompetíció mint létfontosságú gázolaj a férfilélek motorjában (jujj. sicc.) valóban kihat müvészetre, gazdaságra, politikára (szigorúan szubjektív értéksorrendben.) és minden, amit a barlangon kívüli világról modernkori platónként szemlélödve láthatunk tükrözni a falon, ez az egész hatalomért, pénzért, háremért játszott harc nem más, mint a "kinek nagyobb a farka" infantilis viaskodása...

a nök meg közben elvannak a biológiai kreativitásukkal, köszönik szépen, nem viaskodnak, inkább komolyabb dolgokkal foglalkoznának, bogyógyüjtés, férfilélekápolás, ha veszített a faszméret-kimittudban, no meg a fajfenntartás... (ha lenne mit vetnem a nök szemére, akkor azt, hogy ezek után mivégre nevelnek fiúkat megint ilyen férfiakká...)

[szögletes zárójel be:
amely faszméretverseny egyik eklatáns nominális bizonyítéka az is, hogy a világ legnagyobb, legerösebb, legfejlettebb, és legburjánzóbb országában mekkora dick (chaney) kell a hatalom centrumába ahhoz, hogy jól megbaszasson egy (george) bush-sal egy komplett bolygót. ide gyertek, babáim, a nagy bush-ba bele... én meg verem közben örömömben a dicket kifelé bele a környezetbe.

bocsánat, nem politizálok. mert amúgy tudnék, szerintem nem is keveset, az otthoni faszok például erre megannyi jó opciót és apropót kínálnak, de ugye nem ez kell ide?!
ugye? olyan van csomó máshol.

mindegy, megszavaztatom. ha egy hét alatt összejön tíz, megírom, összefoglalom. max. a nemmel szavazók nem olvassák el.

kezetekben a hatalom :)

szögletes zárójel ki.]


hmm, volt még valami?

jajigen.

hogy ugye 16 centiméter. meghogy nem is lényeg, meg persze dehogyisnem.

konkrét véleményem erröl az, függetlenül attól, hogy egy nö mit sugdoshatna vagy visíthatna a fülembe ezzel kapcsolatban, hogy anatómiailag, de hozzáértök (!) kommentben kiigazíthatnak, max négy-öt centiméter az a mélység, melyben a nö - ezernyi más, nem is akörüli pont mellett: fül, nyak, hónalj, könyökhajlat, gerinc, térdhajlat, lábujjak, combbelsö... nem folytatom, mert... nem folytatom ;P - effektive érez is valamit; ugyanis azon az öt centin túl már semmi receptora nincs erre...

(ajánlott zene ezen bekezdéshez: rádió, mindigzene, hatvanhatos szám.)
vagyis, uraim, azt az öt centit hozzák csak össze, de azt jól... és ne feledkezzenek el még jóelötte (!!!) a felsorolt egyéb helyekröl, s különösen a fel nem sorolt, önszorgalomból párukon kikutatandó egyébegyéb, kettönktitka helyekröl sem...!


s akkor meg nem lesz gond az önbizalommal.
mert olyan szemmel mélyednek önökbe a nök, amilyen mélyre önök hatvan centivel se jutnának.

---

a lányoknak meg, ha már tabloid lettem, azt üzenném, hogy aki elégedetlen lenne a mérettel, annak csak egy régirégi munkásmozgalmi tanácsot adhatok, mely különösen annak fényében érvényesül, hogy nincs a német billentyüzetemen, mint már oly sokszor kifogásoltam, hosszú ö...:



döntsd a tökét, ne siránkozz!

:P

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

babám :) nem tökölök, egy szó, mint száz......az a szerencséd, hogy Te ott, én meg itt.... :(




___________
Liza ja és a mai cupp (olyan bugyis) vagy mittomén mit írtál.....

Névtelen írta...

jah, juteszembe!!! téma nem zárható le részemről (legalábbis) addig, míg az említett fotókat nem látom, az igazánsexi Robertóról :) nacsakazértis!!!!!
sejtettem! mindíg az rinyál aki........khmmm...8D :O nah szerbusz
___________
Liza

Névtelen írta...

igazán nem akarom szétoffolni a kommentboxodat, lol, de azért csak ide kell írnom, még ha nem szívesen zavarok is itt bele a párbeszédbe. szóval szerintem az átlag feletti, vagy oké, rád hagyom, az öt centi feletti résznek nem funkcionális, pusztán esztétikai értéke van, de az nagy. ezért aztán a szerelmes/kedves lányok sem hazudnak, meg az őszinték/felületesek sem. a nagyobb egyszerűen szebb, és ilyen alapon hát tényeg, fasztnemszámít, dehogynem. hoznám példának a női melleket, nem is csak úgy, hogy a nagy szebb, mert (remélem titkon), azért nem minden férfinak az 500 R kosaras az álma, de minden más szempontból is, van szép meg kevésbé szép, még ha a duá - a dia, ha pici, ha nagy, nincsen a világon szebb, mint a cici.
(persze hozzá kell tennem, hogy bár mindig szívesen és, khmm, nedvesen nézegetem pete steele playgirlös fotóit, azért ha megjelenne itt azzal a 24 centivel, lehet nem lenne bennem elég kalandvágy, és menekülőre fognám. szóval szépnek szép, de ha nem csak nézegetni kell, akkor inkább a 16 :D)

[na, nem túl pontos ez így se, de majd finomítom még :)]

roberto írta...

ezt az esztétikai részt nem tudom kommentálni, lejjebb már jelzett módon férfiakkal és férfi nemi szervekkel képtelen vagyok mit kezdeni.

viszont kedves, hogy vannak öszinte hölgyek, kik bevallják, itten mirölis van szó - remélem, a fiúk figyelnek :)

de ha már itt elhangzottak a "24 centis" meg a "nedves bugyi", egy BlackAdder-es örökbecsüt juttatnék emlékbe:
"Size is no guarantee of quality, Baldrick. Most horses are very well endowed, but that does not necessarily make them sensitive lovers."

;)


---

liza - bámulatos önfegyelemmel visszafogott érzelemhengered komolyan elgondolkodtat, hogy országot váltsak azonmód ;)

Névtelen írta...

egy szóval sem állítottam, hogy size is guarantee of quality, sőt, sőt, a végén pont az örökbecsűvel egybehangzó mondatot írtam le, úgyhogy. és ha kell, most és itt teljes mellszélességgel kiállok konkrét véleményed és a férfiaknak ajánlott sorok mellett.

amúgy meg nem vagyok hölgy, baszics, már ha az ott rám vonatkozott :)

Névtelen írta...

I say thank you for the compliment, you are a sweet :))


________
Liza

roberto írta...

"amúgy meg nem vagyok hölgy, baszics, már ha az ott rám vonatkozott :)"

igenis, asszonyom! :P

Névtelen írta...

hékás, ráduszítom a cicákat!

Névtelen írta...

mármint a cicababákat???? az neeeee

_______
liza

roberto írta...

én szeretem a cicákat.

:)

Névtelen írta...

:) akkor mennek. vagy megy.

Izolda írta...

Egy pasinak lehet akárhány centije, ha az előjátékot hírből sem ismeri...

Névtelen írta...

nah azt kell hogy mondjam, ezzel nagyon egyet értek!!!!!
Mert inkább a hűbeleb.....bele megy :(
bocs, akinek nem inge...........

___________
liza

roberto írta...

szerintem itt nemigen találsz olyat, aki ilyen inget hord ;)

Névtelen írta...

nah ma reggel a mokka c. műsorban megmondta a frankót dr. Csernus!
kérdés: - mitől érzi magát jó nőnek egy nő? - csernus válasza: attól, ha egy jó férfi mellett van!
kérdés: - és egy férfi mitől érzi magát jó pasinak? válasz: - ugyanattól! mármint ha önmaga jó férfi!!! jó mi???? :D
___________
liza

roberto írta...

kicsit hímsoviniszta, dehát ha egyszer ilyen a világ szocializációja, végtére is konzekvens elgondolás egy csernusféle részéröl.

persze azért örülnék, ha nem hinné, hogy minden férfi nevében beszél.