2007-10-12

utóirat kettö... (ripples in the water)

a megtisztelt (!) egy hosszabb és elméletibb bejegyzéssel a pasikategóriás cuccomra.
bár szeretek - ez esetben akkor vele együtt ;) - kereteket feszíteni, miértis ne emelhetném vissza a fösodorba a dolgot? hisz az énblogom... :P


mielött reagálnék, egy fontos bejelentéssel tartozom:

én a kakaót szeretem!

úgyhogy ki is szedném a saját magam szülte dehonesztáló keretrendszerböl, elnézést kérve töle.
tehát:
bocsánat, kakaó!

na. ez kellett.
:)

---

azt hiszem, nem voltam eléggé körültekintö a fogalmazásban - ez tintagyáraknál be-becsúszó hiba... ;)

mert természetesen én a C jármükategóriába nem aszexuális, csúúúnya pasikat képzeltem. hanem olyanokat, akikkel nagyon is lehetne, meg akiket agyon is lehetne ;)
de valahogy egy partin nem örajta akad meg - okés, akkor így mondom - az átlaglány (ha, mint ahogy nincs, van olyan) szeme... hanem a vaúúúúbepisilek-pasin, akit én D-nek neveztem.

szerintem a (már? mindigis? kor/tapasztalat/adottság kérdése?) célirányosan, okosan (ez most nem minösítés, hanem leírás!) gondolkodik (illetve a múltban is gondolkodott?) a (szószerinti!)pár-választásról.
"minek nekem a hungarocelles pasi, aki mégcsak nem is jó az ágyban, ha minden külcsín(y) ellenére nincs rajta mit rágcsálni, testileg, agyilag, lelkileg?"

és ezáltal automatikusan felértékel olyan tulajdonságokat, amelyek a hosszútávú kapcsolatról szólnak, ahhoz (fontos) adalékok, a külsöleges szempontok mellé, urambocsá fölé. azért ne feledjük, alapvetöen az automatikus döntésekröl íródott a kiinduló poszt, nem a meggondolásról...

amúgy azért mondtam, hogy "okos" ez a taktika, mert nyílván rögtön nagyobb merítésböl választhat :) ez alkalmiszexpartner-kereséshez nem feltétlenül ideális, viszont a társkeresést bizonyára megkönnyíti.
ugyanakkor persze csapda is... hiszen minél nagyobb a potenciális minta, annál hajlamosabbak vagyunk szigorúbb elvárásokat, mondhatni átugrandó léceket pakolni a potenciális jövendöbeli elé... ;)

az én sima, "megakaromdugni" D kategóriám tehát nem véletlenül kerül ilyen szempontok alapján aztán a C kategóriája alá... hiszen az ö D kategóriája valójában egy kombinált C+D lenne az én táblázatomból...
ami viszont nincs is, mert nem raktam bele E-t...

:DDD

(najólvan, külön karácsonyi merci-csoki annak, aki még ezek után is itt van velem és olvassa ezeket, lol)


nade akkor térjünk vissza a elvárásaihoz...
ITT van szerintem a gondolati különbség. ugyanis mindezen pozitív tulajdonságok nem derülnek ki egyetlen ránézésböl. ehhez dumák kellenek, meg jó sok közös nevetés... ezért mondtam, az ilyen C-s pasit nem viszik hirtelen ágyba egy partin öntudatos, szép, bárkit megkapható nök.

mármint alkoholos befolyás nélkül.

(csak mondom, még mielött itt megszólnának, hogy egy partin a szememben - alkoholos befolyás nélkül is - majdnem minden nö szép, ergó öntudatos és bárkit megkaphat.
komolyan!)

amit jelezni akartam, az valójában az, hogy minden nö életében van C-s meg D-s pasi. utóbbival vagy összejön az éjszaka, vagy nem, elöbbivel meg vagy összejön az élete, vagy nem.
a dolog végülis nem NEKTEK LÁNYOKNAK készült, affenébe, jut eszembe :)
hanem NEKÜNK FIÚKNAK!!!

hogyha MI akarnánk irányítani, hogy kivel bújjatok ágyba, akkor arra kell törekednünk, hogy D-kategóriások legyünk. hogy szó szerint fél perc alatt megszédítsünk benneteket... ;)
aztán reggel, mikor megköszönjük a kakaót (már ha megkapjuk - mint hallom, ez nem is olyan biztos... lehet, hogy kopulálás után kiszedik belölünk az elemet és elraknak a spájzba az ötéves liszt mögé!), már be is vallhatjuk akár, hogy valójában, bocsi, de C-sek volnánk...

oszt vagy kidobnak,
vagy nem :)

---

a végén, unokákkal a térdeinken meg majd finoman piszkálgathatjuk egymást,
hogy anno
ki vert át kit...

;)

15 megjegyzés:

Izolda írta...

Csokitnekem! 8)

Névtelen írta...

oké, látom nem akarod megérteni, hogy nálam máshogy vannak a kategóriák, mint ahogy te amúgy brilliánsan felvázoltad őket, és olyan c-s, amiről te beszélsz, egyáltalán nincs. ezért írsz aztán olyat, hogy "amúgy azért mondtam, hogy "okos" ez a taktika, mert nyílván rögtön nagyobb merítésböl választhat :)"
nagyot tévedsz :) sokkkkal kevesebből választhatok, sokkkal. d-s pasi sokkal több van, mint E (oké, maradjunk ennél, E=C+D, bár továbbra is fenntartom, hogy olyan C nincs, az vagy B vagy D), de azokról már leírtam, amit.
a b-sekre lenne igaz, amit írtál. de ők meg nem játszanak :)

ja, a kék dobozos mercit szeretem jobban, bár a marcipános asszem a pirosban van, szóval nagy duzzogva azt is elfogadom.

roberto írta...

"...látom nem akarod megérteni, hogy nálam máshogy vannak a kategóriák..."

olyannyira nem, hogy merö szédítésböl írtam csupán le, "kor/tapasztalat/adottság" által (mostanság vagy mindigis) TE másképp választasz, nyilvánvalóan, sötmitöbb, teljesen más kategóriákban gondolkodsz... ;)

szerintem te (is) egyike vagy azon kivételes nöknek, akik kategóriaszabályt erösítenek ;)

ílymód hát mondhatom minden C-s, D-s, E-s, F-es, satöbbi férfi nevében: tök jó, hogy vagy(tok)!

(bocs, A meg B - nektek, látjátok, még a legjobbaknál is szar végetek van, lol)

---

csoki megy, hölgyeim :)

Névtelen írta...

Na na, még elfogy a merci csoki, én a piros dobozosat szeretem, nyami-nyami :)))
Mellékesem jegyzem csak meg, (nem védvén drága Robertónkat)LOL, én ismerek egyetlen egyet abból a c kategóriából (de saaajna foglalt :(
Ui: most én mondom, hogy könnyen dobálózol azokkal a csokikkal, onnan Göttingenből!!! ejnye-bejnye

____________
liza

roberto írta...

ezzel most nem is védtél meg :)

leszek én még idén pesten... :D

Névtelen írta...

és lesz író-olvasó találkozó? :)

roberto írta...

csakis kellö számú érdeklödö esetében, valamint ha fizetik a teámat, lol.

Névtelen írta...

Fizetjük. De a csoki többe fog kerülni. LOL
Cserébe az időpontot te mondhatod meg. ;p

roberto írta...

ááááh, nincs itt annyi merci-jelölt szerintem, mint nekem teaétvágyam... ;)

Névtelen írta...

Sebaj. Nem az olvasók száma, hanem a minősége fontos. A fő kérdés, hogy akarsz-e író olvasó találkozót. 8)

Névtelen írta...

én is, én is! hol kell sorbaállni? én is olvasó vagyok! ha ideírok még három felkiáltójelet, jöhetek én is? (teát nem fizetek, rozét esetleg.) milyen szép is lesz egy ilyen minőségi író-olvasó találkozó. ja, és: !!!

roberto írta...

jajj, zavarba hoztok :)

hát, ha a közkívánat ilyen, mit is mondhatnék?
várjátok ki, karácsonyszilveszter körül is még ez-e a véleményetek, aztán a praktikus megvalósításra vonatkozó javaslatokat elötte egy-két héttel nyomás küldeni a kiadóba, lol.

én meg addig gyüjtöm a merci csokit.

Névtelen írta...

okés. a kék dobozból a lila papírost szeretem.

Névtelen írta...

karácsonyszilveszterig kiderül, hogy csak vetítesz a c kategóriával, és igazából a vagy, így senki nem akar majd veled találkozni, vagy mi?
nem úszod meg a csokikat, én már látom, hihi.

roberto írta...

zarek, bocs, de semmi esély erre, merthogy én is (csak) azt a mercit szeretem... :P

de majd kitalálok valami kárpótlást...
mindent az olvasóért, ugyebár :)))