2007-08-02

egy hónap... yeyeye!

Rendületlen töretlenséggel ignoráltam kitöltenivalóim eme netes napló kapcsán... amire viszont cserébe büszke is vagyok :)

Az elmúlt hónap hozott hideget, meleget. Utolért néhány bank (sajnos van ilyen képességük...), az ehhez üdvözlendö mértéken alul néhány munka (amelynek kapcsán viszont legalább sikerült egy elméltileg... nemis, gyakorlatilag! kiközvetíthetetlen hölgyemény kiközvetítése munkába, mely személyes sikerem dícsfényét tovább növeli a tény, hogy elötte ketten próbálkoztak hasonló szerepkörben sikertelenül, *széleséselégedettvigyor*), sikerült az új Harry Potter közelébe jutnom, amit a holnaputáni hazatérésem tízórás vonatútjának apropójából magamévá is fogok tenni, valamint újból elfogyasztottan egynehány roppant finom teát...
Ja és persze sorozatmániám kielégítése végett, valamint a feles órák elviselhetövé tétele érdekében kivégeztem a Lost 3., az Earl mindkét, a Monk elsö három szezonját, valamint a leakelt Sarah Connort, az elsö két új Dextert (erre vonatkozott tékápé a yeyeye...) és az eddig elérhetö Eurekát. Mindezeket értelemszerüen tudom ajánlani.
Jaj, és továbbra is abszolút favorit persze a Black Books, valamint minden, amit ez a barom Dylan Moran kitalál.

On the plus side, továbbra is, szerepeltek ezenkívül olyan események, mint Domi barátom családos inváziója (lásd még: Nyugat-Európa történelme - "a magyarok nyilaitól...") amely - félre a tréfával! - nagyon nagyon kellemes órákat hozott, remélem mindahányunk részére... Nem elfelejtendö, hogy ezen apropóból sikerült megint a sós vízben fürdenem néhányszor. (S most csak azért nem írom ide, hogy ez "insider", mert outsider úgyse érti.) Reni megtapasztalhatta, milyen egy férfi, aki többet szeret és tud fözni, mint rakott háromnapos hamburgerdobozt (ez NEM Domi dehonesztálására szánt megjegyzés, hanem egy általános, valamint értékmentes megállapítás), Bendinek meg a mai napig tartozom néhány képpel, de elküldöm neki most már, bízisten (nyugi, szülök, nem meztelen nénis képeket kért...!)
(Azokat már ittlétekor elvitte... ;) hehe)
Velejárója a magyarok nyilainak a lakás rendbetétele volt - meglepö módon máig tartó kihatással... Hmmm... ergó valami nem stimmel velem. Nyugi lettem, vagy mi?

Aztán persze megtörtént Katharina, akit már vagy négy éve barátként ismerek, s aki kedves, söt, több mint kedves... és kedvel, minden faszságom ellenére, tör(h)et(et)len (valamint érthetetlen) lendülettel. Ez lelkemnek mostanság nagyon jól esik, s bár megvan szegénynek még a saját baja majdani exbarátjával, azért sikerült néhány kellemes órát el-eltölteni egymás lelki össze-széjjel-átrázásával. Soha jobb baráttársbármit, emberek.

Ráleltem még néhány tökéletesen ismeretlen (mármint számomra...) zenére, amelyröl meg kellett állapítanom, hogy szeretem: Amber Smith, Chris and the Other Girls, Starsailor, Enrico Pieranunzi, ... a továbbiakban ezekre még rá fogok hajtani.

Ennyit most, folyt persze köv.
Megyek aludni.

Nincsenek megjegyzések: